Intre timp, TVR a facut rost de fonduri, iar matinalii au decis sa compuna o piesa cu care sa se inscrie la concurs, in speranta ca aceasta va fi aleasa de juriu, iar ei vor avea ocazia sa reprezinte Romania in etapa finala, Eurovision Azerbaijan.

Manuel D. Dinculescu, DJ Andi si Anca Maco au difuzat piesa in stare pura, fara efecte pe voce, pentru ca ascultatorii sa-si dea seama care este adevarata sa valoare. Ritmurile populare ii confera autenticitate, iar matinalii sunt decisi sa o inscrie in concurs.

"Ne-am hotarat sa participam la etapa nationala a Eurovisionlui acum, ca tot a facut TVR-ul rost de bani. Profitam de sansa noastra si lansam piesa fara efecte din butoane, pentru ca ascultatorii nostri sa o placa exact asa cum este. Aceasta este adevarata ei valoare, iar noi suntam mandri. Ce ziceti? Avem vreo sansa?", spune Manuel D. Dinculescu.

Etapa finala a concursului Eurovision 2012 se va desfasura la Baku, Azerbaijan, in perioada 22 - 26 mai, insa matinalii trebuie sa treaca intai de faza nationala.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.