"Give Me All Your Luvin" este primul single de pe urmatorul album al Madonnei, MDNA, al 12-lea album de studio, dupa Hard Candy din 2008, care a debutat pe locul 1 in 37 de tari. Versurile au fost scrise de Madonna, Martin Solveig, Nicki Minaj si M.I.A, iar piesa a fost compusa de Martin Solveig si Michael Tordjman si produsa de Madonna si Martin Solveig.

Intre 3 si 6 februarie iTunes va oferi, in exclusivitate, posibilitatea pre-comenzii editiei Deluxe a albumului MDNA, ce cuprinde 18 piese, inclusiv un remix ce va fi disponibil doar pe aceasta varianta.

In aceasta perioada, albumul va fi disponibil la 9,99 euro, iar cei care il vor pre-comanda, vor primi automat si single-ul "Give Me All Your Luvin". Si single-ul "Give Me All Your Luvin" va fi disponibil exclusiv pe iTunes, in aceeasi perioada.

Videoclipul piesei "Give Me All Your Luvin", regizat de Megaforce, are ca tema fotbalul american si majoretele, inspirat de viitoarea aparitie a artistei la Super Bowl, va fi lansat pe canalul oficial de pe YouTube al Madonnei pe 3 februarie.

Inregistrat in New York si LA, MDNA este rezultatul colaborarii dintre castigatoarea multor Premii Grammy, Madonna, cu William Orbit ("Ray of Light"), Martin Solveig, The Demolition Crew, Marco "Benny" Benassi, Alessandro "Alle" Benassi, Hardy "Indigo" Muanza si Michael Malih.

Madonna a aparut pe 30 ianuarie in emisiunea lui Jay Leno de la NBC, The Tonight Show si a vorbit despre emotiile pe care le are pentru aparitia la Super Bowl si despre cat de critici sunt copiii ei cand ii asculta muzica.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.