Lansat oficial pe 14 noiembrie, videoclipul ce promoveaza "Apa", noul single al Loredanei, isi face aparitia si in online.

 

Recunoastem ca ne-a tinut lipiti cu ochii de ecran aproape patru minute, caci Miss Lori arata fabulos si revolutioneaza ideea de casnica in cateva tinute extrem de hot.

Artista joaca in videoclip rolul unei gospodine veritabile din anii ’50, ce isi asteapta nerabdatoare iubirea vietii, care evident apare in cele din urma. Si cum sa nu apara la ce il asteapta acasa? Daca va intrebati cum arata Loredana cand spala vasele sau framanta aluatul pentru cozonaci acum ati aflat. Asta sa fie secretul casniciei ei atat de longevive si in viata reala?

Iata ce a avut de spus Loredana despre conceptul clipului: "Ca sa merg intr-o directie mitica, videoclipul vorbeste despre eterna asteptare a Penelopei si despre Ulise care intarzie, dar pana la urma acesta se intoarce la sotia sa. Am incercat sa facem ceva comic dar care sa aiba, in acelasi timp, stil si fluiditate. Cat despre piesa, nu va pot spune decat ca e un cantec pe care l-am scris in urma unui vis. M-am trezit cu refrenul in gand si a fost doar o chestie de ore ca sa-l termin.”

Filmarile au avut loc la sfarsitul lunii octombrie, la Studiourile MediaPro din Buftea iar regia clipului a fost semnata de Liviu Neagoe.

"Apa" este primul single extras de pe albumul "Dragoste", ce se va lansa oficial pe 16 noiembrie.

Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA