Connect-R lanseaza cel mai nou videoclip al sau, pentru deja super hitul - Love is the Way. E primul single promovat dupa megahitul "Vara nu dorm".

 

Connect-R vine cu o poveste de dragoste, dragoste care invinge orice, dragoste care trece peste barierele timpului, ale spatiului sau chiar ale realului. Dragostea care vindeca si salveaza.

Il veti putea vedea pe Connect-R intr-un pat de spital, legat la aparate de sustinere a vietii dar doar in final veti afla de ce se afla el acolo si ce a patit.

E un videoclip neobisnuit si diferit pentru Connect-R, unul dintre cele mai interesante pe care le-a lansat pana acum, te tine cu ochii deschisi pana la final!

Regizorul clipului a fost Anthony Icuagu si iata ce a avut el de zis despre acest proiect: "Mesajul piesei 'Love Is The Way' pentru mine este urmatorul : 'Love is the way, no matter what happens, love can change everything' Incercand sa traspun acest mesaj in imagini, mi am dat seama ca nu era destul sa avem o poveste lineara care ne arata ''puterea'' dragostei si asa am decis sa fac o poveste liniara DE TREI ORI dar dezvoltandu-se progresiv astfel incat sa vedem cum un om indragostit reuseste sa-si schimbe realitatea."

Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA