Print
Category: Front
Hits: 8010

Carla’s Dreams si-a surprins fanii cu lansarea a doua piese: “Inima” cu videoclip in colaborare cu Delia si “Animal de prada”.

“Inima” este inclusa pe albumul “Antiexemplu” si a fost prezentata publicului in premiera, in aceasta varianta cu Delia, la show-ul Carla’s Dreams de la Arenele Romane, la fel ca si piesa “Animal de prada”.
“Inima” - o piesa scrisa si lansata de catre Carla’s Dreams acum 5 ani de care s-a indragostit Delia cu ceva timp in urma si care a capatat impreuna cu ea o noua viata, o noua forma. O adresare catre inima, un dialog sincer despre sentimente, dezamagiri si sperante. Un duel ascuns dintre rational si subconstient”, au declarat Carla’s Dreams. “De fiecare data ne completam bine Carla’s Dreams si cu mine si nu ne putem abtine sa nu colaboram”, a spus Delia.
“Inima” este compusa de Carla’s Dreams si produsa de Costin Bodea, iar “Animal de prada”, compusa tot de Carla’s Dreams si produsa de Alex Cotoi, cel care a produs toate hiturile artistilor: “Sub pielea mea”, “Te rog”, “Imperfect”, “Acele”, “Antiexemplu”, “Pana la sange”.
Videoclipurile pentru “Inima”, ca si cel pentru “Animal de prada” au fost regizate si filmate de Roman Burlaca si George Secrieru de la BR Films, cu care Carla’s Dreams colaboreaza de fiecare data.
Sursa urban.ro
Versuri Carla's Dreams - Animal de pradă

INAPOI la pagina principala.