Fly Project revin cu un nou single care suna ca un potential hit de vara. Get Wet vine direct cu un videoclip filmat la Miami in regia lui Alex Ceausu din care nu lipsesc dansatoarele, dar si o poveste de dragoste.

In videoclip urmarim un cuplu cum se regaseste in pasiunea lor de a filma fiecare lucru din jurul lor, cum sa distreaza la un date, pana la a invata sa faca surf, poveste "sparta" de cadrele cu Fly Project si echipa de dansatoare, cu totii aflati intr-un decor urban de hala dezafectata. "Cine-i vinovat pentru clip? Ceausu, cum cine? Pai nu lucram deja de atata timp impreuna si, daca facem treaba buna, de ce sa schimbam formula. Piesa asta e ca un pahar de ceva rece atunci cānd ti-e sete si cald, e piesa aia care īti schimba starea si te face sa te bucuri de viata, de prieteni, de-o petrecere, de mare" spune Tudor.

Piesa s-a nascuti in studiourile Fly Records: "Acolo se intampla magia, acolo ne vin ideile si le punem cap la cap. Ne īmbunatatim mereu, probabil de asta am si decis sa ne mutam studioul, cautam mereu ceva mai bun, un loc mai creativ, nu ne plafonam" declara Dan.
Sursa urban.ro
Versuri Fly Project - Get Wet

INAPOI la pagina principala.