Trupa Voltaj lanseaza astazi o piesa-manifest, dedicata proiectelor pentru copiii si tinerii aflati in situatii dificile. Textul noului single "De la capat” vorbeste despre cat de important este sa poti primi o a doua sansa, construita pe incredere, apropiere si intelegere.

Povestea vizuala a clipului aminteste de copiii ramasi singuri acasa, care isi doresc un nou inceput, alaturi de parintii lor, aflati in strainatate, la munca.
"Am ales una dintre temele cele mai delicate ale acestei perioade, cu intentia de a capta atentia asupra subiectului. Apelul nostru este, insa, mult mai larg. Acesta vizeaza situatia tuturor copiilor si tinerilor aflati in dificultate: fie pentru ca nu au acces la educatie sau la ingrijire medicala, fie pentru ca sunt singuri. Ziua de maine va fi construita pe modelele pe care copiii le vad in jurul lor. Este foarte important si urgent sa ne ocupam de aceste probleme si sa ne implicam”, spune Calin Goia, solistul trupei Voltaj.

Piesa lansata astazi devine purtatorul de cuvant al unui program, delacapat.ro, in care, cei care doresc, pot sa aleaga sa se inscrie in proiecte derulate de World Vision Romania si Habitat for Humanity Romania. Cele doua organizatii sunt parteneri de peste 5 ani cu trupa Voltaj.
Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.