A inceput febra pieselor de sarbatori! Tara face o surpriza tuturor celor care iubesc iarna si lanseaza single-ul si videoclipul ”Iarna de vis”.

Iubesc iarna, iar Craciunul este cea mai frumoasa sarbatoare. Craciunul inseamna bucurie, dorinte implinite, miros de scortisoara si cozonac si de Craciun fiecare trebuie sa fie alaturi de cei dragi.”, povesteste Tara.

Realizata de catre Tara alaturi de Alin Radu, “Iarna de vis” este prima piesa in limba romana a artistei iar clipul reda o poveste de dragoste in preajma sarbatorilor de iarna.

Si pentru ca scenariul videoclipului este inspirat din viata artistei, filmarile s-au desfasurat in casa bunicii ei, iar protagonistii patrupezi sunt chiar cateii Tarei - Monica si Dorel.

“Initial, piesa era in engleza, dar fanii mei de pe Facebook m-au convins sa ii schimb versurile si sa lansam varianta in limba romana. Atat piesa cat si videoclipul ma reprezinta intru totul. Am vrut sa redau in aceasta piesa atmosfera vesela si aglomerata a Craciunului, sarbatoarea mea preferata .”, continua Tara.

Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA