Silvia Launeanu, singura artista din Romania care imbina vioara si vocea in show-urile ei, lanseaza single-ul si videoclipul "Imi place tot la tine".

Echipa de productie, formata din Mihai Georgiadi si ID Multimedia, a dezvoltat ideea unei legaturi amoroase intre Silvia si personajul masculin, iar povestea de dragoste se impleteste cu scene de dans, pe nisipul de pe plaja Curacao Beach din Navodari, unde au avut loc filmarile. Jocurile dragostei de la malul marii o fac pe Silvia sa “nu se mai sature de iubire” si sa se lase abandonata in bratele iubitului “desprins de prin povesti”.
Chiar daca prognoza meteorologica nu a fost favorabila, energica si senzuala, "fata cu vioara" a facut fata temperaturilor scazute si a dansat neintrerupt pe ritmurile pop reggae ale single-ului "Imi place tot la tine", compus in totalitate de ea. Tot temperaturile scazute sunt vinovate pentru absenta lui Andre Coelho, campion la volei pe plaja al Italiei, de origine braziliana, cel care trebuia sa joace rolul iubitului in videoclip.aeton te va face sa asculti pe repeat piesa si sa nu-ti mai iei ochii de la clip!
Este o piesa pe care am facut-o dupa sufletul meu. Sunt artistul care vreau sa fiu. Fara sa-mi impuna nimeni ce trebuie sa cant pentru a fi pe val. Sunt pe valul meu, care suna așa cum simt eu. Sunt perfect capabila sa-mi compun singura piesele, pentru ca am un background muzical solid. Daca lumea va aprecia si imi va asculta muzica, voi fi cat se poate de fericita, iar ei vor avea o Silvia autentica”, declara Silvia Launeanu.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.