Shift si Marius Moga lanseaza o super-colaborare direct cu videoclip in premiera pe Urban.ro! Ne canta despre distractie si femeile urcate "Sus pe toc"!

Povestea cantata de Shift este despre distractie molipsitoare, fete frumoase la inaltime, la propriu si la figurat. “Fetele sus pe toc” inseamna mai mult decat o poza dintr-un club cu fete desirabile, postata pe wall si plina de tag-uri si like-uri, e o stare de spirit pozitiva, o definitie pentru “party people” din toate colturile tarii.
Videoclipul “Sus pe toc” nu este despre ultimul trend de la Milano, Paris sau New York in designul de pantofi. Nu e nici macar despre Cenusareasa fratilor Grimm, cu pantoful ei pierdut si gasit de printul care-i aduce fericirea. Dar avem si aici pantof argintiu, ca in poveste, ba chiar si doi frati - Marius si Iulian Moga (care semneaza regia) si avem si multa fericire, dupa cum se vede in clip.
Locatia e ca o uzina, ca un laborator in care se lucreaza non-stop. “Laboratorul deMoga” pare ca are specialisti in de toate: sculptori, designeri, pictori, strungari, frezori, matriteri, compozitori, producatori, regizori, fete frumoase, bune, destepte, talentate – evident, toate sus pe toc, asa cum le vor barbatii din Laborator si din lumea pentru care Laboratorul trudeste. Cei mai celebri apar si ei in clip, alaturi de Shift si Marius Moga: Adda Moldovan, What’s UP, Ciprenko si Ionut Vasilache, pusi si ei pe distractie “la nivel inalt”.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.