Nico alaturi de F. Charm si Live Artist lanseaza videoclipul piesei “9”. Piesa a fost produsa in studiourile Lanoy Production.

Artista a filmat un nou videoclip pentru piesa “9”, regizor fiind Alex Ceausu, unde, alaturi de Nico si dansatorii sai s-au aflat actrita Silvana Ciucalau si iubitul ei. Videoclipul reda povestea dintre doi indragostiti care, dupa noua luni de iubire, devin parinti.
„Este o piesa care s-a bucurat de succes inca de cand am lansat-o. Asta m-a determinat sa filmez si clip pentru ea. Am filmat timp de 8 ore pe o strada din Capitala, dar si intr-o casa parasita. Sunt sigura ca o sa va placa intreaga actiune”, a marturisit Nico.
“Imi doream de mult sa scriu si sa inregistrez o piesa cu Nico, datorita faptului ca este o artista care da valoare fiecarei piese pe care isi pune vocea, iar impreuna cu cu echipa mea Lanoy Production am facut ca rezultatul sa fie unul de care sa ne mandrim. Este o piesa optimista, cu un mesaj profund, iar cum in ultima perioada am fost artistul si producatorul melancolic, aceasta melodie intareste starile mele emotionale” a declarat F. Charm.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.