Narcotic Sound and Christian D vin cu prima lor piesa in limba romana, balada Labirint de sentimente. Baietii nu renunta la ritmurile latino cu care ne-au cucerit, insa spera sa transmita stari la fel de bine cum au facut-o in portugheza.

Single-ul "Labirint de sentimente" aduce o schimbare de stil muzical pentru Narcotic Sound and Christian D. Versurile in limba romana si linia melodica pop sunt cea mai noua carte de vizita a celor care au cucerit topurile muzicale si au incins cluburile din Romania.
"In piesele noastre ne place „sa vorbim” despre iubire, surprinsa in toate formele ei. Iubirea este tema principala a vietilor fiecaruia dintre noi, iubirea ne inspira si a inspirat mereu cele mai frumoase povesti – fie dramatice, fie cu happy-end – pentru ca „asa-i iubirea... labirint de sentimente". Prin iubire ne pierdem si ne regasim, "e si buna si rea”, e o aventura unica, personala, prin care incercam sa descifram limbajul dragostei", au declarat Narcotic Sound and Christian D.
Regizat de catre Ironic, clipul ilustreaza cautarea continua a iubirii adevarate si a magiei, intr-un "Labirint de sentimente", prin folosirea unui mix de culori si efecte speciale pentru a trezi simturile. Pe Narcotic Sound i-am mai putut asculta in toamna anului trecut cu Bye Bye, un featuring cu Iankoo, iar la inceputul verii venisera cu Tara Song.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.