Jasmine Saraj si Mario Fresh vin cu o piesa funny, cu momente pline de farmecul inocentei - Alo, Alo. Piesa marcheaza cea de-a doua colaborare a tinerilor artisti, dupa single-ul „Merg mai departe”, lansat in urma cu un an, piesa ce a dat titlul unei campanii umanitare pentru copii.

Compusa de catre Catalin Dascalu, piesa „Alo! Alo!” este insotita de un videoclip regizat de catre Alex Ceasu, care ilustreaza energia debordanta a tinerilor artisti, intr-o lume plina de culoare, fericire si fara griji.
Cariera artistica a frumoasei Jasmine este in plina ascensiune si a inceput la varsta de 6 ani, cand castiga concursul „Mamaia copiilor”, cu piesa „Sunt sic”, compusa de catre Virgil Popescu.

De atunci si pana acum, au urmat numeroase activitati artistice: multe piese, concursuri de dans sportiv, lectii de canto si pian, 3 albume, premii la festivaluri de muzica si prezentarea unor emisiuni tv si ale unor evenimente muzicale, cum ar fi Festivalul Mamaia Copiilor.
Pe Mario Fresh il stiti datorita lui Alex Velea, care l-a transformat din Fresh Kid si a lansat impreuna cu el piesa Am ramas cu gandul la tine.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.