La cateva luni dupa ce a lansat piesa Patul Gol, aflata pe coloana sonora a filmului Deja Vu, Gabriel Cotabita si Oana Vincu vin si cu videoclipul.

Pe Oana o stim cu totii datorita trupei Genius, iar anul trecut ne-a surprins placut reintorcandu-se pe scena alaturi de Gabriel Cotabita. Solistul ne-a incantat alaturi de trupa VH2 cu piese ca Daca n-ai iubi, Trece vremea sau, cel mai recent, Schimba ceva.
Videoclipul contine scene din filmul Deja Vu, regizat de Dan Chisu si care a avut premiera in luna noiembrie a anului trecut. Déjà Vu' este o poveste de 75 de minute, în timp real, despre fragilitatea relatiilor. Mihai, aflat la criza varstei de 55 de ani, doreste sa inceapa o noua viata si sa se regaseasca alaturi de femeia cu care avea o relație extraconjugala de 3 ani. Totul incepe in prima dimineata in care Mihai se trezeste acasa langa Tania, in locul sotiei sale. Momentul culminant este cel al intalnirii tragi-comice a celor trei, cand situatia scapa de sub control, avand insa efecte revelatoare.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.