Dima, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, va lansa miercurea aceasta primul videoclip din cariera solo, pentru piesa “Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu si Sianna si produsa de Rassada Music.

Filmarile pentru videoclipul piesei “Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean. Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur.

“Desi am destula experienta in ceea ce priveste filmarile, in ziua respectiva am trecut prin tot felul de stari. Stiind ca trebuie sa dau totul si ca toti acei oameni s-au adunat acolo pentru mine, am avut tot felul de emotii... atat pozitive, constructive, cat si unele total neintelese, mai ales cand filmam alaturi de Iulia, este o femeie superba si e foarte greu sa te mai concentrezi la ceva in afara de ea. De fapt, acesta asta a fost rolul meu: sa ma las sedus, cucerit, dominat de ea. Va fi o poveste cu multa nebunie, pasiune si chimie si abia astept sa ma vad in postura de barbat sedus”, a explicat Dima.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.