Dupa numeroase aparitii live televizate, Dahlia isi lanseaza videoclipul de debut, pe care l-a filmat si regizat singura, un lucru inedit printre artistii din Romania.

Dalia Pusca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din Romania, cu o experienta de mai bine de 16 ani in mass-media. De-a lungul timpului, aceasta s-a facut cunoscuta in domeniul actoriei, jucand pe scena Teatrului Nottara in piesa “Batranul" si facand parte din distributia serialului "La urgenta" – seria a II-a, alaturi de Victor Rebegiuc, Horatiu Malaele, Florin Piersic jr., Daniela Nane, Claudiu Istodor, Emanuel Parvu si multi altii. Muzica a fost si va ramane, insa, prima sa iubire, Dahlia gasindu-si mereu timp pentru a merge la repetitii si a tine legatura cu fanii.
"Cand aveam numai cinci ani le spuneam tuturor ca voi deveni cantareata. E un vis la care n-am renunțat vreodata, ba mai mult, care a devenit din ce in ce mai palpabil odata cu trecerea anilor. Pentru mine muzica inseamnă fericire", adauga Dahlia.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.