Pentru fanii Corinei, asteptarea a luat sfarsit. Solista Munky Funky a lansat videoclipul "Roata se intoarce", pentru care s-a inspirat din stilul festivalier.

O poveste care se joaca pe ritmuri eclectice ce oscileaza intre dance modern si elemente traditionale romanesti, ‘Roata se intoarce’ este un produs Roton si HahahaProduction. Despre mesajul si imaginea noului clip, Corina a povestit: "Vara asta e hippie! E vara iubirii, a libertatii de expresie, a festivalurilor si a petrecerilor nebune. Asta e sentimentul pe care il transmite noul meu clip, aromat cu un iz de patriotism pentru ca nu-i asa, nu numai vedetele internationale ca Rihanna sau Lana del Rey trebuie sa fie mandre de tara lor si sa isi poarte steagul pe haine, in fotografii sau videoclipuri. Va propun ca vara asta sa fim liberi, fericiti si sa ne jucam pe cat putem cu sentimentele, culorile, muzica..senzualitatea".
"Stilul verii este sugerat de perioada hippie si de festivalurile la care cu totii ne dorim sa ajungem, de la Coachella la T in the Park sau de ce nu Sziget. Texturile suprapuse, elementele traditionale romaeasti, impletiturile sunt toate elemente care au un singur numitor comun - naturaletea." mai spune Corina. Videoclipul a fost regizat de Iulian Moga si filmat in trei locatii diferite din Bucuresti si din apropierea capitalei. Corina se pregateste de lansarea unui nou album, pe care il va canta intregii tari intr-un turneu ce va cuprinde foarte multe orase de pe intreaga harta.
Sursa: Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.