Dupa succesul inregistrat cu videoclipul “Cum se face”, care a fost vizualizat de peste 17 milioane de ori pe YouTube, Alina Eremia a filmat saptamana trecuta un nou clip, pentru piesa “Cand luminile se sting”.

Noul single al Alinei a fost compus si produs de cei de la MusicExpert Company, care s-au ocupat si de cele mai recente doua piese ale artistei. “Mesajul melodiei a fost frumos surprins prin momente coregrafice realizate de partenerul meu de dans de la emisiunea ‘Danseaza printre stele’, Iuri Ribac.
Iubitul din clip si cealalta femeie sunt interpretati de Mircea Vlad si Raluca Netca, doi dansatori foarte talentati, cu care m-am inteles de minune. Scenariul videoclipului are in prim plan conflictul interior al iubitului, prins intre doua femei: cea pe care o iubeste si la care se intoarce acasa si ispita, cea care il impinge sa insele”, a spus artista.

Filmarile au avut loc la Palatul Bragadiru, in regia lui Michael Adrian Mircea. “A fost prima colaborare cu Michael, a carui viziune m-a captat din prima, reusind sa puna intr-o lumina cat mai buna ceea ce transmite piesa. A gandit scenariul in jurul unei coregrafii, folosind valentele mele in materie de dans in videoclip”, a explicat Alina.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.