Clipul a fost filmat acum cateva saptamani pe o strada din Centrul Vechi al Capitalei, iar protagonisti sunt membrii trupei si invitatii speciali, trupa-fenomen LaLa Band.
"Este o poveste de dragoste, potrivita adolescentilor care sunt mai mereu indragostiti. Vorbim de o iubire uriasa, de care tu vrei sa scapi, dar care se tot intoarce la tine. Asta e si motivul pentru care ne-am gandit la colaborarea cu LaLa Band, pentru ca sunt tineri, energici si trec, cel putin in serial, prin tot felul de experiente si probleme tipice varstei lor." a declarat Dan Bittman.
"Nu putem sa spunem decat ca este, cu adevarat, o mare onoare sa jucam in videoclipul trupei Holograf si ne bucuram foarte tare ca ne-au ales pe noi!” au spus si membrii LaLa Band.
Videoclipul piesei "Cat de departe”, al doilea single extras de pe noul album Holograf,"Love Affair”, produs de MediaPro Music, a fost filmat cu tehnica "one shot”, astfel incat, a fost nevoie de sase ore de repetitii inainte de filmarile propriu-zise.
Holograf au fost invitatii speciali ai celui mai recent episod din serialul Pariu Cu Viata, ai carui protagonisti sunt membrii formatiei LaLa Band.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.