Videoclipui Zailelah, regizat de Florin Botea, care a coordonat doua echipe, una romana si una araba, descrie povestea unei iubiri (mai trebuie un adjectiv...). Toata aventura araba incepe dupa ce Elena, solista trupei si personajul principal al videoclipului, este transpusa intr-un vis datorita unui inel pe care il pune pe deget, inel misterios gasit in club. In acest vis, ea este printesa Zaleilah, care strabate meleaguri exotice in cautarea iubirii.

Filmarile au avut loc in locuri surprinzator de frumoase, fie in desert, fie pe un iaht pe apa, dar si cu un elicopter, masini sport si chiar in cea mai mare cladire din lume, Burj Khalifa, unde s-a filmat si cel mai recent film Mission Impossible cu Tom Cruise. Aprobarile pentru cadrele din aceasta cladire au fost foarte greu de obtinut, insa ajutorul a venit din partea departamentului de marketing al locatiei, printre care se aflau si romani.

Mandinga este pima trupa din Romania care a avut ideea si ocazia de a filma in Dubai si Abu Dhabi, iar pe perioada filmarilor a fost realizata si o sedinta foto cu Edward Aninaru, denumita Desert Rose.

Zailelah este clipul primului single Mandinga de pe albumul care se va lansa pe 14 martie la Sala Palatului, in cadrul concertului aniversar Mandinga - 10 ani.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.