"Din nefericire, este adevarat", a declarat purtatorul de cuvant al cantaretei, Jill Fritzo, care nu a oferit alte detalii. Pe de alta parte, un purtator de cuvant al politiei din Beverly Hills, Los Angeles, a declarat: "(Sambata) la ora 3.55 p.m. (ora locala), a fost pronuntat decesul lui Whitney Houston, la Beverly Hilton Hotel".

Acesta a mai spus ca serviciile de urgenta au fost chemate la etajul al patrulea al hotelului, dar incercarile de resuscitare a cantaretei au esuat. Cauza decesului nu a fost deocamdata facuta publica insa ipotezele includ abuzul de medicamente voit sau accidental.

Whitney Houston era la apogeul carierei sale, in anii 1980 - 1990, fata de aur a industriei muzicale, cu zeci de milioane de albume vandute, cu o voce si imagine perfecte, dar spre sfarsitul vietii a devenit imaginea trista a modului in care drogurile pot distruge un mare talent. Cantareata si actrita americana Whitney Houston, detinatoare a sase premii Grammy, a murit la varsta de 48 de ani, a anuntat, sambata, un purtator de cuvant al artistei, fara sa ofere detalii despre locul si cauza decesului.

Whitney Houston nu a avut succes numai pe plan muzical, jucand in filme cu mare succes la public, precum "The Bodyguard" si "Waiting to Exhale". Avea o voce si o imagine perfecte, fiind o cantareata talentata si cu sex appeal atat cat trebuie pentru a mentine un look perfect si a influentat o generatie de cantarete, de la Christina Aguilera la Mariah Carey, insa spre sfarsitul carierei sale, Houston a devenit o socanta poveste a modului in care drogurile pun stapanire pe viata. Vanzarile de albume au scazut, hiturile au incetat sa apara, imaginea ei odata perfecta a fost afectata de un comportament salbatic si aparitii in public bizare. A marturisit public ca a facut abuz de cocaina, marijuana si diverse medicamente, iar vocea sa a avut mult de suferit, pana la punctul in care a fost nevoita sa ia lectii de canto din nou.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.