Freestay si Andra vin cu o piesa despre intalnirea dintre doi indragostiti, insotita de un videoclip care ne poarta peste munti si mari. Andra si Florin Ristei sunt intr-o cursa de a se regasi si a ramane impreuna intr-o casa zburatoare.

Regia videoclipului ii apartine lui Dan Petcan, iar pe langa cadrele in care Florin Ristei o urmareste pe Andra peste munti, mari, pe care vasleste cu spor, avem si cateva cu trupa si Andra intr-un alt outfit, la apus.
“Colaborarea cu FreeStay ma bucura foarte tare. Avem multe in comun, mai ales placerea de a canta live. Piesa noastra are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima auditie. Sunt convinsa ca le va placea fanilor si ca videoclipul ii va face sa viseze la povesti complicate cu final fericit“, declara Andra. „Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mandru. In general sunt foarte pretentios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a placut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred ca vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care il avem in comun este bucuria de a canta. Live, din suflet si pasiune. Sper sa va placa!”, marturiseste Florin Ristei.
“Intreaga filmare a fost o experienta… intensa. Nu sunt eu actrita, dar am incercat sa fac tot ce mi-a spus regizorul. A fost greu, dar, in acelasi timp, amuzant sa filmam astfel incat sa fie modificata imaginea in post-productie”, adauga ea.
Sursa urban.ro
Versuri FreeStay feat Andra - Intre noi nu mai e nimic

INAPOI la pagina principala.