Piesa compusa de tanarul artist in propriul studio, LiTe Music, si produsa in studiourile Hahaha Production, aduce in atentia publicului povestea de dragoste, suferinta si obsesie, prin care mintea incalcita a oamenilor solicita sentimentele pentru persoana iubita.

"Obsesia te face sa uiti de tine, scoate la iveala laturi ale personalitatii tale de care nici nu ai habar. Te face sa iti doresti atat de mult sa fii langa persoana respectiva, obiectul obsesiei, incat ai face orice e nevoie. Si, culmea, la inceput totul pare o joaca, fara implicarea sufleteasca a cuiva. Despre asta vorbeste "Obsesie", noul meu single." declara Liviu. Videoclipul, in regia lui Criss Blaziny, a fost filmat intr-o locatie din apropierea Bucurestiului. Pentru acest proiect, artistul si-a ales o prezenta feminina foarte senzuala, nimeni alta decat vloggerita Christina Ich, femeia care i-a luat mintile si l-a facut sa se indragosteasca de ea.
"Clipul este regizat de Criss Blaziny si a iesit mai mult decat ne-am imaginat. Imaginea este super fresh si scenariul, gandit de Blaziny impreuna cu Vlad Parvulescu, valorifica perfect ideea piesei. Contorsionista Andreea Tucaliuc si miscarile ei care te lasa cu gura cascata, sunt metafora pentru mintea incalcita si greu de inteles a unui om care are o obsesie. Nu in ultimul rand, Cristina ICH este obsesia perfecta si m-am bucurat enorm ca a acceptat sa apara in clip. Este greu sa stai cu Cristina mai mult de 10 minute in camera si sa nu faci o obsesie pentru ea.", spune Liviu Teodorescu.
Sursa protv.ro
Versuri Liviu Teodorescu - Obsesie

INAPOI la pagina principala.