What’s Up revine cu un un nou single si clip – La tine. In noua sa piesa, continua povestile de iubire si ne vorbeste despre acel moment in care te indragostesti de cineva si nu stii cum sa procedezi si sa-i spui ce simti.

Dupa ce au cucerit publicul cu Nu pune la sufle”, piesa care a adunat 30 de milioane de vizualizari pe YouTube, Ruby si What’s Up apar din nou impreuna in noul clip al artistului. Videoclipul piesei La tine a fost filmat in Barcelona, iar frumoasa Ruby joaca rolul actritei care i-a furat inima lui What’s Up. "Pur si simplu nu pot renunta la iubire. Povestile de dragoste sunt sursa inspiratiei mele. Sunt cel mai fericit de ce a iesit, sunt mandru ca lucrez cu prieteni dragi pe care ii iubesc si in care am incredere totala. Cat despre Ruby, deja stiti toti ce simt. Sper ca piesa "La tine" sa va dea curaj sa iubiti vara asta, mai mult ca niciodata.", declara What’s Up.
Cu o zi inainte, am aflat ca Whatzy pleaca in Barcelona sa filmeze clipul noului lui single, am zis „gata vin si eu ca am nevoie de o vacanta!”. In mai putin de 24 de ore, eram la cadru. Nu vreti sa stiti cat de repede a trebuit sa ne mobilizam de la styling la make-up, la tot. Este un proiect de suflet, pentru ca Whatzy este parte din sufletul meu. Cred mult in piesa asta si imi doresc sa acapareze vara.", adauga Ruby.
Sursa urban.ro
Versuri What's UP - LA TINE

INAPOI la pagina principala.