Smiley a lansat o nouă melodie, "De unde vii la ora asta?", şi videoclipul oficial al cântecului luni, 10 aprilie 2017, pe YouTube. Piesa nouă a lui Smiley - "De unde vii la ora asta?" este produsă de HaHaHa Production şi Cat Music Romania.

Muzica a fost compusă de Andrei Maria - Smiley pe numele scenic, Marius Pop, Florin Boka, Vladimir Coman-Popescu şi Şerban Cazan, iar versurile noului single "De unde vii la ora asta?" au fost scrise de Smiley şi Alex Stancu. Regia videoclipului piesei "De unde vii la ora asta?" îi aparţine lui Iura Luncaşu. Cu ocazia împlinirii a zece ani de carieră solo, Smiley lansează zece piese însoţite de videoclipuri noi. În fiecare lună pe data de 10, Smiley va prezenta un nou single pe canalul său oficial de YouTube. Cântecul "De unde vii la ora asta?" este al doilea din seria #Smiley10 a artistului român după melodia "Flori de plastic", informează hahahaproduction.com
Pe 1 iunie 2017, în cadrul unui concert extraordinar la Arenele Romane din Bucureşti, Smiley va aniversa împlinirea a zece ani de carieră solo alături de fani şi invitaţi speciali.
Sursa cristi-raraitu.blogspot.ch
Versuri Smiley - De unde vii la ora asta

INAPOI la pagina principala.