Radio Traditional Hip Hop - iti place muzica necenzurata romaneasca , rap-ul romanesc de la inceputurile tenebroase ale genului si pana la beat-urile noi? Atunci ai ajuns unde trebuie, aici gasesti cel mai bun hip hop romanesc online . Va rugam nu lasati copiii sa asculte difuzam melodii cu continut explicit necenzurate in nici un fel!

Pentru a asculta radioul nostru pe telefonul mobil va rugam sa descarcati aplicatia GRATUITA Tunein Radio din magazinul Google Play , dupa ce instalati aceasta aplicatie pe telefonul duneavoastra cautati postul Radio Traditional in motorul de cautare al aplicatiei si ascultati gratuit muzica dumneavoastra preferata.

Daca vrei sa asculti direct in computerul tau apasa Radio Hip Hop descarca fisierul m3u care iti permite sa asculti Radio Traditional Hip Hop in winamp,vlc, mediaplayer sau oricare alt program care il detii.

Aici puteti gasi un script al radioului care poate fi utilizat pe blogul sau forumul dvs: Script Hip Hop

Rugam toti ascultatorii si vizitatorii sa dea si un like pe pagina oficiala a radioului : http://www.facebook.com/radiotraditional . Multumim .

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA