Yoyo, cel mai nou artist din portofoliul Cat Music si Live Artist, lanseaza primul sau single, "Ma sting”, un featuring cu Dianna Rotaru, una dintre cele mai de succes artiste din Republica Moldova. Single-ul este compus de catre F. Charm si Karo, iar videoclipul realizat de catre Alex Ceausu.

"Sunt mandra ca fac parte din echipa Lanoy Production si le sunt recunoscatoare ca m-au primit cu bratele deschise. Sunt foarte incantata de colaborarea cu Dianna Rotaru, de videoclip, dar mai ales de piesa. La filmarile videoclipului ne-am distrat de minune, cu toate ca am stat in ploaie cateva ore bune, dar a meritat tot efortul. Astept cu nerabdare sa apara rezultatele muncii noastre”, declara "Yoyo”.

Finalista sezonului al treilea al emisiunii "Next Star”, Daniela Negoita, Yoyo – pe numele sau de scena, are 12 ani si este eleva Liceului de Arte Dimitrie Cuclin, unde se specializeaza la flaut si pian.
"Ma sting este o melodie sociala, incarcata de energia cuvintelor profunde. Povestea clipului este una simpla in care imaginile vin sa transforme criza in abundenta, iar ura in iubire. Eu si Yoyo suntem personajele care indemnam oamenii sa fie mai buni, mai pozitivi si mai linistiti. Multumesc Lanoy Production si Live Artist pentru idee. Abia astept sa vedeti clipul realizat de Alex Ceausu si sa aflu parerea voastra”, a declarat Dianna Rotaru.
Absolventa a Facultatii de Actorie, Teatru si Film AMTAP, Dianna Rotaru canta de la 17 ani. In Romania canta din anul 2009 ca membra a trupei "Provincialii” si din 2013 face parte din echipa "Lanoy Production”, alaturi de care a lansat piesa "Ghinion in dragoste”.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.