Timp de cateva zile, Yogi, Shift si Ruby s-au distrat copios la filmarile videoclipului "Inghetata". Cei trei s-au plimbat cu trotineta cu motor si cu barca pe strada, prin Mamaia.

"Ne-am distrat foarte tare la filmarile videoclipului. Nici nu am simtit oboseala, pentru ca am ras intruna impreuna cu Shift si Ruby, care sunt niste oameni foarte muncitori, dar si foarte distractivi. Videoclipul este in concordanta cu piesa si te duce cu gandul la ceea ce inseamna vara - nebunie, distractie si indragosteala!", povesteste Yogi.
"Yogi si Shift sunt doi oameni foarte dragi si apropiati de "inima si sufletul" meu. I-am cunoscut in urma cu 4 ani, cand toti 3 eram la inceput de drum si ne sfatuiam si sustineam reciproc. Puteti sa va dati seama cat de fericita sunt ca, dupa atat timp, fiecare dintre noi a reusit in ceea ce si-a propus, iar acum am ajuns sa pregatim impreuna cea mai savuroasa ", spune Ruby, care a lansat recent piesa "Tu - Inima si Sufletul".
"Fratele Yogi, zis si munca si ambitie, e omul cu cea mai mare pasiune pentru muzica, te intreaba intruna lucruri, iar in timp ce ii raspunzi, tu esti cel care invata, de fapt, de la el. Yogi e #bagabontis!”, spune Shift.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.