RedClover Media lanseaza astazi, mult-asteptatul videoclip de promovare a noului single Xonia - Remember Me.

Desi ne facusem deja o idee despre cum va arata, dupa ce mai au fost facute publice mai multe poze promotionale incintante cu Xonia intinsa goala pe un covor de frunze, videoclipul final vine ca o surpriza placuta. Desi ne imaginam ca va fi doar un clip de imagine, exista si o poveste, ce ilustreaza de fapt versurile piesei. Scenariul este menit sa atraga atentia asupra violentei domestice si si le indemne pe femei sa nu se lase umilite de partenerii lor de viata.

"Daca esti intr-o relatie in care partenerul te inseala sau este violent, atunci este cazul sa pui capat acestei relatii pentru ca nu va functiona si nu are rost sa suferi asteptand ca partenerul tau sa se schimbe. Eu sustin egalitatea si respectul intr-o relatie, sunt norocoasa ca in viata reala am parte de aceste lucruri si le doresc tuturor sa fie apreciati si iubiti de catre partenerul de viata".

"Remember" a fost lansata ca single la sfarsitul lunii septembrie si este o productie a baietilor de la Deepcentral, impreuna cu care Xonia are o colaborare destul de prolifica inca de la "My Beautiful One”, piesa cea mai difuzata din Romania in 2010.

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA