Xonia danseaza provocator in cel mai nou videoclip al sau, Ping Pong. Blonda senzuala isi schimba stilul cu care ne-a obisnuit pana acum si opteaza pentru o imagine urban chic intr-un videoclip regizat de Anthony Icuagu.

Cu o coregrafie semnata de Cristian Miron si Xonia, cantareata demonstreaza cat de bine stie sa danseze si isi pune in valoare anii petrecuti la scoala de balet din Australia.Videoclipul marcheaza atat o schimbare de stil muzical cat si o schimbare de imagine, frumoasa blonda se prezinta in fata fanilor cu un look urban foarte chic si senzual. Cu un styling ce o reprezinta in totalitate artista si-a pus in valoare trasaturile exotice cu ajutorul Alinei Cherciu care s-a ocupat atat de make-up cat si de hair- styling.
Despre colaborarea cu regizorul Anthony Icuagu, Xonia a declarat:
Sunt foarte fericita ca am alaturi de mine o echipa minunata si prieteni foarte buni care au facut posibil acest videoclip. Clipul marcheaza transformarea mea ca imaginea si schimbarea de stil muzical. Este primul videoclip in care dansez si am mizat foarte mult pe asta. Este pentru prima oara cand lucrez cu cel mai bun prieten al meu Anthony Icuagu si trebuie sa zic ca este un regizor si artist extraordinar de talentat! A fost o placere sa lucrez cu el.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.