What's UP feat Moculescu & Moga - Tanar si nebun Videoclip Official

Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu primul sau single solo, Taxi, megahitul fredonat de toata tara in ultimele luni, What’s UP lanseaza o noua piesa alaturi de Horia Moculescu si Marius Moga - Tanar si nebun (Traieste-ti viata!).

Piesa s-a nascut dintr-o colaborare inedita intre Marius Moga si Horia Moculescu si este compusa de catre cei 2 alaturi de What's Up, Laurentiu Duta, Cornel Ilie, Ionut "Yogi" Vasilache si Gabi "Shift" Istrate.

”What's Up este tanar si nebun si asa o sa ramana toata viata, iar Horia Moculescu este tanar la suflet si a intrat in filmul nostru crazy, lucru pentru care ii multumim enorm", declara Marius Moga.
Videoclipul piesei, in regia lui Iulian Moga, s-a filmat in mai multe locatii din Bucuresti, iar ideea scenariului este spontaneitatea. Gasca de supereroi, tineri si nebuni, a umblat prin Bucuresti, Afi Palace Cotroceni, Cinema City, salonul Geta Voinea, Piata Unirii, la metrou si Amkart, iar ziua de filmare s-a terminat cu un party in stilul DeMoga Music.
What’s UP a ales sa filmeze anumite pasaje din clip cu un smartphone pentru a da o nota personala imaginilor si a le arata fanilor viata traita la maxim, din perspectiva sa.
“Ma bucur cand oamenii dragi mie ma sustin in nebunia mea. Mai tare ma bucur, atunci cand apar oameni noi ce ma incurajeaza sa-mi traiesc viata asa cum cred eu, precum echipa Krüger siMatz. Faptul ca am putut filma totul atat de lejer m-a facut sa-mi aduc aminte de acele momente de libertate, petrecute alaturi de prieteni. Mi-am dorit mult timp sa va arat ceva atat de personal si de simplu si, mai ales, ce-nseamna pentru mine sa fii tanar si nebun. Totusi nu cred ca cineva va putea sa stea pe loc cand va privi imaginile”, declara What's Up.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.

radio manele