VUNK lanseaza cel mai colorat si mai fresh videoclip de pana acum cu o serenada, tineri preocupati de smartphone-uri si multe povesti de iubire: "Asa si?".

Pentru un artist sau o trupa ce rezista pe scena de multa vreme, un lucru esential este sa cunoasca publicul tanar si sa fie fresh pentru aceasta el. Fanii sunt fideli si raman alaturi de tine daca pastrezi directia muzicala cu care i-ai cucerit, insa tinerii cool din 2013 au nevoie de ceva fresh, ceva care vorbeste despre timpurile in care ei traiesc.
Noul videoclip VUNK vorbeste fix despre generatia noua care se imbraca la fel de colorat precum un grafitti, agata prin intermediul telefonului si sta cu smartphone-ul in mana cand este la terasa, la un date. In 2013, oamenii se combina intre ei si nimeni nu mai intelege nimic din dragoste, nu mai exista reguli. Iar cireasa de pe tort este frumoasa fata careia baietii ii canta o serenada "old fashioned", ea fiind mai preocupata de telefonul ei. Reactia ei descrie cel mai bine noul single: "Asa si?".
"Povestea din clipul nostru este una pe care am trait-o si eu, la un moment dat. Am facut o gafa acum vreo zece ani, incercand sa trimit un mesaj unei fete cu care vroiam sa ma intalnesc si i l-am trimis, din greseala, prietenei mele de atunci. Se intampla, mai ales cand esti foarte tanar si nu esti implicat foarte serios intr-o relatie, sa iti fuga mintea si la alte persoane. Totul este sa privesti orice incurcatura cu zambetul pe buze si asta propunem si noi cu melodia si clipul piesei "Asa, si ?", a spus Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.