Voltaj lanseaza clipul pentru Ultima secunda, o frumoasa balada de dragoste care beneficiaza de o poveste pe masura. Videoclipul aduce in prim-plan cele doua personaje ale scurt-metrajului "Bucuresti, te iubesc!"

Kira Hagi si Rares Andrici sunt doi dintre cei mai talentati actori ai noii generatii si interpretii unei povesti de dragoste pline de sensibilitate, o adevarata declaratie de iubire.
Ne bucura foarte tare colaborarea cu echipa Bucuresti, te iubesc!. Propunerea a sosit din partea lor si, initial, se referea la piesa, doar ca pe masura ce proiectul a evoluat, am decis sa colaboram si pentru videoclip.”, povesteste Calin Goia.
Piesa Ultima secunda, inclusa pe cel mai recent album al formatiei, Da vina pe Voltaj, a fost interpretata pentru prima data in toamna anului trecut, alaturi de aproape cinci mii de spectatori, in cadrul concertului Da vina pe Voltaj” esfasurat la Sala Palatului. Voltaj au stat in topuri si cu un alt single extras de pe acest album, piesa Pic, pic, dupa succesul pe care l-au inregistrat cu primul single extras de pe acest album.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.