Vescan si Alina Eremia iti aduc videoclipul colaborarii "In dreapta ta" un clip asteptat de catre totii fanii.

Dupa ce s-a bucurat deja de aprecierea foarte multor fani, piesa "In dreapta ta" are acum si un videoclip in care ii veti putea vedea pe Vescan, Alina Eremia si Mahia Beldo, compozitorul piesei.
Filmarile au avut loc intr-un apartament din complexul rezidential Adora Urban Village si intr-un studio video impresionant, iar responsabili de regie sunt Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production cei care s-au ocupat si cu productia altor videoclipuri de succes printre care "Connect-R - Da-te-n dragostea mea", "Puya cu Doddy, Posset, Mahia si Alex Velea - Maidanez" sau "Doddy cu Puya - Klandestin (Dollar Bill)". Tinutele celor doi artisti au fost concepute de Pas du Tout, machiajul a fost realizat de Corina Hera, iar de coafuri s-a ocupat Alex Ifimov.
“Am avut sansa sa lucrez cu o echipa foarte buna. Cei de la Vision Production s-au asigurat ca videoclipul sa iasa fix asa cum ne-am dorit, atmosfera de la filmari a fost relaxata, a fost o reala placere sa colaborez cu ei. Am stiut cu totii din prima ce vrem si nu am intampinat nicio problema, totul a mers ca pe roate. Ne-am distrat, am cantat, am dansat, a fost super!”, a spus Alina.
"Videoclipul 'In dreapta ta' reprezinta amintirea in detaliu a trecutului 'fericit'... Baietii de la Vision Production au facut o treaba foarte buna, sunt multumit total. Pe langa asta, ne-am si distrat bine la filmari. Vizionare placuta fiecarui roman ce da play!", a spus Vescan.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.