Uddi si Jo sau Dragos Udila si Ioana Anuta isi lanseaza prima piesa cu videoclip - Lasa-ma pe mine.

Trackul e funny, despre jocul de-a soarecele si pisica dintre un baiat si o fata, iar clipul de imagine are doar cativa dansatori care sa ilustreze jocul dintre Jo si Uddi.
Lasa-ma pe mine este o piesa de vara, cu beaturi urbane si versuri catchy, compus si produsa de catre Randi, in studiourile Famous Production. Colaborarea cu Jo a fost foarte faina, pentru ca ne intelegem foarte bine din punct de vedere muzical. In piesa aceasta nu luam dragostea in serios: ne distram, ne simtim bine si vrem sa va facem sa dansati pe ritmurile noastre”, spune Uddi.
„Piesa aceasta ni se potriveste perfect, atat muzical, cat si pentru ca versurile ne reprezinta. Ne doream de multa vreme sa colaboram, inca din perioada in care eram colegi la X Factor. Punem pasiune in ceea ce facem si sper sa gasiti aceasta pasiune in ceea ce va prezentam astazi”, adauga Jo.
„Uddi este unul dintre cei mai talentati artisti din gasca Famous Production, care a evoluat mult in ultimul an si este o placere sa lucrez cu el si sa compun piese pentru el. Am incredere in viitorul sau muzical si cred ca aceasta piesa va confirma valoarea sa ca artist”, spune producatorul sau, Randi.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.