Asteptarea a luat sfarsit pentru fanii lui Stefan Banica! Astazi, 23 octombrie, artistul lanseaza cel mai nou single, "Ce e dragostea?" feat. Marius Moga, la pachet cu videoclipul de promovare pe care il puteti urmari mai jos.

 

Piesa va fi inclusa pe noul album al lui Stefan Banica - "Altceva" - ce va fi lansat in partea a doua a lunii octombrie si care va fi promovat in cadrul turneului cu acelasi nume incepand cu 27 octombrie la Constanta.

Albumul "Altceva" va fi promovat printr-un turneu national, imediat dupa lansare, si va cuprinde 9 dintre cele mai importante orase din tara, dupa cum urmeaza: Constanta (27 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Piatra Neamt (29 octombrie, Casa de Cultura a Sindicatelor), Bacau (30 octombrie, Teatrul de Vara), Craiova (10 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Cluj (11 nov, Casa de Cultura a Studentilor), Pitesti (12 nov, Casa de Cultura), Ploiesti (17 nov, Casa de Cultura), Iasi (18 nov, Casa de Cultura a Sindicatelor), Brasov (20 nov, Teatrul Dramatic "Sica Alexandrescu").

{fcomment}

INAPOI LA PAGINA PRINCIPALA