Stefan Stan lanseaza videoclipul piesei "You Give Me Love""You Give Me Love" este maniera lui Stefan de a le multumi tuturor celor care l-au sustinut si l-au votat pe parcursul emisiunii. Stefan a fost coplesit de desfasurarea de forte de la filmare, nemaintalnita intr-o productie romaneasca de videoclip.

Povestea este aceea a unui cuceritor caruia nicio femeie nu-i poate rezista, dar care ajunge sa isi doreasca sa evadeze, sufocat fiind de atata atentie. Din videoclip nu lipsesc scenele senzuale dintre Stefan si actritele super modele si nici cele care evidentiaza farmecul unic si carisma specifice artistului.

"Am avut senzatia ca sunt un star de la Hollywood, inconjurat de o echipa atat de numeroasa si de femei atat de frumoase. M-am simtit foarte bine pe platou si datorita faptului ca am filmat impreuna cu trupa mea, cu bunul meu prieten Alex Velea si am avut in permanenta alaturi de mine pe cei de la Universal Music Romania. Le multumesc tare, tare celor de la BGS pentru ca m-au facut sa ma simt mai protejat decat Barack Obama, in masina blindata cu care am impresionat fetele" a declarat Stefan.

Premiera videoclipului va avea loc pe 19 Martie, la Hollywood Multiplex. Evenimentul va fi sustinut de Ciuc Premium, berea oficiala a muzicii live.

 

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.