Station 4 lanseaza videoclipul "Lumea este mare", cel de-al treilea din cariera boyband-ului format la X Factor. . Filmarile, care au durat peste 20 de ore, au avut loc in mai multe puncte din capitala, printre care si un acoperis din centrul Bucurestiului.

Regia si productia videoclipului "Lumea este mare" au fost semnate de echipa Vision Production, condusa de Claudiu Stan si Richard Stan. Pentru cadrele spectaculoase care vor aparea in videoclipul "Lumea este mare”, Vision Production a folosit o macara speciala, dar si cateva drone pentru filmarea de pe acoperis.
"Ne-a placut foarte mult echipa cu care am lucrat! Am legat o relatie de perietenie pe timpul filmarior, iar asta s-a simtit si treaba a decurs ca la carte. De acolo de unde am filmat noi clipul piesei "Lumea este mare”, lumea era, de fapt, destul de mica! Pe acel acoperis am trecut de la o stare la alta, ne-a fost ba foarte cald, ba foarte frig, dar totul a meritat!” spun baietii de la Station 4.
La filmarile clipului "Lumea este mare”, cei patru baieti de la Station 4 au fost sustinuti si de alti artisti Mango Records, precum Mellina, Pitt Leffer si Gabriela Amzaru.
Sursa Bestmusic.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.