Speak prezinta noul sau single, Lasă-mă-mi place, intr-o colaborare cu Raluka si DOC direct cu videoclip.

Piesa a fost produsa in studiourile HaHaHa Production, intr-o pauza in care cei trei flirtau. "In seara in care Raluka a venit la noi la studio, nu era in plan sa facem o piesa impreuna...eu sincer imi doream mai mult sa o agat. :) Poate ca asta isi dorea si DOC...cert e ca aceasta colaborare a iesit dintr-o joaca, intr-o seara relaxata la studio. " declara Speak.
In regia lui Iulian Moga, videoclipul filmat la Stejarii Country Club ni-i prezinta pe Speak si Doc incercand sa intre in gratiile "divei inabordabile" interpretata de Raluka.
"M-am simtit foarte bine colaborand cu Speak si DOC pentru aceasta piesa, atitudinea lor m-a magulit de-a dreptul. Piesa este inspirata dintr-o situatie reala tipica fetelor indecise, cand nu esti sigura daca da sau daca nu. " spune Raluka.
"Piesa a iesit de la sine, din caterinca mea, a lui Speak si a intregii echipe HaHaHa, intr-o zi de studio. Raluka s-a potrivit manusa cu refrenul, iar noi am ras mult facand aceasta piesa. A iesit din pura buna dispozitie si sper sa produca acelasi lucru." declara DOC.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.