Smiley lanseaza videoclipul piesei NEMURITORI, al patrulea single extras de pe albumul ACASA.

Piesa NEMURITORI este inclusa in coloana sonora a filmului #SELFIE, care va avea premiera in cinematografe pe data de 9 mai a acestui an. Smiley face si el parte din distributia filmului regizat de catre Cristina Iacob, alaturi de nume importante ale cinematografiei romanesti, precum Florin Calinescu sau Razvan Vasilescu.
Piesa este compusa in studiourile HaHaHa Production si este inclusa ca bonus track pe cel mai recent album al artistului, ACASA, album care s-a vandut deja in peste 30.000 de exemplare si este disponibil in toate magazinele de profil.
"Am scris aceasta piesa cu gandul la oamenii normali care prin curaj si cu forta visurilor au reusit sa faca fapte remarcabile, castigandu-si astfel in memoria colectiva sau macar in cercul lor de prieteni :). Piesa este pentru toti cei care sunt la varsta adolescentei, care se pregatesc sa sustina in curand examene, este despre varsta la care cu totii credem ca suntem nemuritori, sentiment care ar trebui sa persiste toata viata.", declara Smiley.
Sursa Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.