Smiley lanseaza "Acasa", cel mai personal videoclip de pana acum, in premiera pe Urban.ro! Cum vede artistul HaHaHa Production casa lui?

Se spune ca Acasa e acolo unde ti-e inima, iar Smiley pare sa reconfirme aceasta veche zicala in videoclipul realizat pentru Acasa, piesa care da numele noului sau album.
Intr-un moment de cumpana, insa, isi face aparitia un magician, precum cei din povesti. Pe masura ce casa din padure capata contur, isi mai fac aparitia si alte personaje determinate si entuziaste. Prietenia de care dau dovada cei implicati in ridicarea casutei ofera promisiunea unui final de basm.
Atat videoclipul, cat si piesa vor starni nenumarate zambete, iar aceasta este o mare bucurie pentru mine. Sper sa va reaminteasca sa visati, sa va faca mai optimisti si mai increzatori in fortele proprii, declara Smiley.
Lansarea videoclipului, o coproductie HaHaHa Production si Cat Music, are loc pe www.smileyonline.ro, platforma pe care albumul Acasa este disponibil pentru precomanda.
Intregul album este o dezlantuire creativa pentru mine; 17 povesti muzicale, care starnesc trairi nenumarate, de la bucurie pura, la senzatia de libertate, pana la nostalgie sau dor, a adaugat Smiley.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.