Shift lanseaza primul videoclip despre orasul lui de suflet si cartierul in care a crescut: Tiglina 1 din Galati! Vezi videoclipul pregatit alaturi de Adda pentru noua productie!

Muzica pentru "Tiglina 1" a fost compusa si produsa de Gabi Istrate - adica Shift, David Ciente si Adrian Ivascanu, versuriile fiind scrise de Shift si Adda - pe numele ei real Alexandra Ada Moldovan. Productia e semnata Midiots Production, mixingul si masteringul fiind semnate de George Hora la Studio 66.
Videoclipul "Tiglina 1" a fost regizat de iRonic ajutat de Iancu Moraru in postura de asistent de camera. De make-up s-a ocupat Larisa Art iar de hair Gabriela Buica.
"Tiglina 1" este unul din cartierele centrale din Galati. Shift a incercat sa redea o imagine a copilariei sale alegand o imagine nu tocmai actuala a orasului ci parti si detalii ce aduc aminte de alte vremuri.
Dintr-o gluma, intr-o seara, dupa un concert din cadrul turneului “WTF Tour”, desfasurat la inceputul anului, echipa DeMoga si artistii Sprint Media s-au adunat intr-o sesiune spontana de creatie, compunand impreuna “Tiglina 1”, un cantec de suflet, dedicat mai ales celor care au plecat de-acasa, fie in alt oras, fie in alta tara.
Chiar daca Shift canta despre cartierul in care a crescut el, la Galati, “Tiglina 1” este un hit in care se regasesc cel putin cateva milioane de romani plecati de la ei de acasa, in cautarea unei vieti mai bune.
Regia videoclipului este semnata de Ironic, autorul a alte doua videoclipuri intrate in topuri: “Iti arat ca pot” – Adda si “Esti Piesa” – Liviu Teodorescu. Filmarile s-au facut chiar la Galati, intre “Scoala 7” si “Faleza” si includ elemente din copilaria lui Shift: parcul in care se juca impreuna cu copiii de la bloc, intrarea in scara si chiar pe parintii artistului.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.