Producatorul român Costi Ioniţă bifeaza colaborări după colaborări. De data aceasta a dat lovitura cu piesa "Habibi I need your love", o piesa compusă pentru Shaggy, Mohombi şi Faydee.

"I-am trimis lui Shaggy varianta demo a piesei și i-a plăcut instantaneu: dupa 3 zile mi-a trimis partea lui inregistrata. După aceea, i-am trimis-o și lui Mohombi. Reacția a fost atat de buna, incat mi-a trimis si el partea lui intr-un timp neasteptat de scurt. Inițial intenționam să filmez videoclipul cu fiecare artist în țara și continentul lui (Shaggy - America, Mohombi - Africa, Faydee - Australia și subsemnatul - Europa). Dumnezeu a aranjat lucrurile în așa fel încât printr-o minune să putem toți să fim în Spania în cele două zile în care am filmat, toată lumea având atunci liber și manifestându-și dorința de a filma în gașcă", a declarat Costi Ionita pentru Libertatea.ro.
Acesta a adăugat: "O alta minune de care am avut parte a fost în ziua când am filmat secvențele principale, pe iaht, când pe toate aplicațiile mobile, pe internet, la radio, se anunțase vreme rea cu furtună. Insa imediat ce am ieșit în larg cu iahtul, s-a inseninat. Pe uscat ploua, la in largul marii era soare. O vreme perfectă pentru filmare. Regizorul Florin Botea a avut, pe de altă parte și unele surprize mai neplăcute, în sensul in care una din camerele de filmat s-a ars și, pentru că noi, românii, știm să ne adaptăm, a improvizat și a făcut posibilă continuarea filmărilor. Îl felicit pentru profesionalismul lui și pentru munca depusă!".
Costi Ioniţă a încheiat: "Prietenii noștri, românii din Castellon m-au ajutat și m-au sprijinit cu tot ce au putut: cu mașini, cu alergătura pentru găsirea celor mai bune locații; vă spun, am simțit cum renaște spiritul românesc și m-am simțit mândru că sunt român. Artiștii i-au apreciat foarte mult pentru aceste lucruri. Am și mâncat cu toții la un restaurant cu specific românesc unde Shaggy, Mohombi și Faydee au gustat din bucatele noastre tradiționale. Mă bucur că am avut ocazia să le prilejuiesc acestor artişti faimoși o întâlnire cu o bucățică din țara noastră, chiar daca a fost peste hotare".
Sursa : Libertatea.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.