Ruby, dezmat, pitipoance si orgii sau "Miracle of Love" (Video)


Ruby a filmat "Miracle Of Love" intr-una una dintre cele mai luxoase vile din Romania, iar scenariul prezinta mai multe party-uri salbatice, dar si foarte funny la care Ruby isi intalneste jumatatea in persoana modelului si fotografului de nationalitate americana, Dameon Cee.

"Ne-am super distrat la filmarile pentru "Miracle Of Love"! Nu am simtit o secunda presiunea filmarii unui clip. A fost o petrecere in toata regula, mai ales ca in clip apar prietenii mei cei mai "nebuni". Chiar imi pare rau ca piesa e atat de scurta pentru ca am fi putut face lejer un filmulet de 10 minute cu tot dezmatul petrecut acolo. Singurul om mai putin incantat, a fost proprietarul deoarece la finalul oricarui party senzational, ramane un dezastru ce trebuie reparat. Iar in cazul nostru au fost si niste pagube materiale considerabile.", a declarat Ruby.

Videoclipul "Miracle Of Love" este regizat de catre Iulian Moga, iar de productia intregului proiect s-au ocupat casele de discuri Cat Music si Hahaha Production . Despre Ruby, va putem spune ca este una dintre cele mai sexy si totodata fresh aparitii din Romania si ca, desi se afla la debut, artista deja sustine o multime de concerte in toata Europa dar si pe alte continente, in tari precum Liban, India si Maroc.

"Miracle Of Love", single ce a fost produs de Hahaha Production, se bucura de un mare succes la radiourile din Romania iar pe plan international Ruby este in plina ascensiune.

Pe langa toate acestea, performantele artistei se intind si in mediul online, Ruby mandrindu-se cu peste 100.000 de prieteni pe pagina de Facebook (www.facebook.com/Ruby). Fiind astfel unul dintre cei mai bine cotati artisti romani de pe celebra retea sociala.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.