Randi lanseaza primul sau single in limba romana: „Prietena ta”, alaturi de UDDI si Nadir!

Daca in ultimii doi ani, pe langa proiectul Morandi, Randi si-a concentrat atentia asupra propriei case de productie muzicala - Famous Production, iata ca acum revine in postura de solist, cu primul sau single in limba romana. Piesa "Prietena ta" este compusa de catre Randi, inregistrata in studiourile Famous Production și lansata alături de Cat Music.

Iubire, tradare, lupta, bani, diferente sociale, toate acestea sunt ingrediente ale noului single Randi, un featuring cu doi artisti talentati, concurenti X Factor: Uddi si Nadir. La inregistrarea piesei a participat si un al treilea finalist X Factor, Jo.
"Noul meu single pune pe tapet o problema actuala, cu care multi se confrunta in ziua de astazi, dar putini au si curajul sa vorbeasca despre asta. Cred ca oamenii se vor regasi in versurile piesei si sunt nerabdator sa vad reactiile publicului", spune Randi care a mai lansat anul asta si Dangerous cu Planeta Loco.
"Prietena ta" vorbeste despre dragostea dintre un tanar de conditie modesta si o fata aflata intr-o relatie cu un domn mai in varsta. Rezultatul acestui triunghi amoros este ilustrat in videoclipul regizat de către Slava Sirbu, și în care îl putem vedea și actorul de la Teatrul National Bucuresti, Dragos Stemate.
Sursa : Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.