Radu Sirbu revine cu un nou single si un videoclip care sa insoteasca piesa Rain Falling Down.Melodia e un featuring cu Sianna, iar in noul material video ii putem vedea pe cei doi intr-o escapada in natura, filmari luate din arhiva personala.Despre noul sau single Radu Sirbu a spus:
Tema piesei este una foarte actuala si povesteste despre o relatie incheiata si despre parerile de rau si regretele cu care ramai in urma unei astfel de experiente. Totusi, daca privim in urma gasim si lucruri frumoase traite alaturi de acea pesoana si care tii sa le apreciezi abia cand le pierzi.

Filmarile cu ajutorul carora a fost realizat clipul sunt vechi de doi ani si fac parte dintr-un moment de relaxare pe care cei doi si l-au luat dupa mai multa vreme petrecuta in studio.
Am avut parte de toate in zilele alea, am reusit chiar sa ramanem cu masina blocata in nisip, in mijlocul unei plaje pustii, dar a fost o evadare totala, fara planuri si rezervari la hotel. Am revazut imaginile recent, in arhiva personala, exact in momentul in care lucram la piesa "Rain Falling Down" si mi-am dat seama ca se potrivesc perfect.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.