"O femeie cat o suta” este numele piesei pe care artistul a compus-o cu cativa ani in urma si-n care acesta sufera dupa despartirea de o femeie din viata sa.

Noul single este extras de pe cel mai nou album, "Arunca-mi o privire”, lansat la finalul anului trecut. Videoclipul a fost filmat intr-unul dintre studiourile MediaPro din Buftea. Rolul principal feminin a fost jucat de Adriana, un model cu care Pepe a mai colaborat si pentru "Inima Nebuna”.

Aseara, la Happy Hour, Pepe si-a lansat in premiera noul clip si-n plus a povestit despre "vacanta de miere” pe care-a avut-o alaturi de sotia sa Raluca. Mai mult decat atat, in emisiunea moderata de Catalin Maruta, artistul a explicat ca versurile noii piese nu sunt dedicate cuiva iar "muza” lui din acel moment nu a fost nicidecum Oana Zavoranu.

Piesa este un cover. Textul a fost scris acum doi ani de zile, cand imi era bine cu Oana Zavoranu, deci nu ea a fost muza acestei piese. Scenariul videoclipului te poate duce cu gandul la asta, pentru ca intru in casa si nu mai gasesc mobila, dar aici nu depun plangere" a spus artistul despre piesa "O femeie cat o suta", despre care unii au speculat ca ar fi fost compusa pentru Oana, fosta lui sotie.

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.