Pepe lanseaza astazi un nou videoclip, pentru single-ul Iubire ca niciodata, colaborarea cu Jimmy Dub si echipa de la Rappin’ On Production.

Filmarile clipului au durat doua zile, in regia lui Dan Petcan, in timp ce gasca de prieteni pe care Pepe i-a adus ii include pe Alexandru Nita, recent campion mondial la K1, Adi Cristescu si Connect-R, iar personajul principal feminin e interpretat de Andreea Slavila.
Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici cea care s-a ocupat totodata si de tatuaje iar stylingul a fost asigurat de Anca Staruiala. Sorin Ene, “Haiu’” de la Scoala de Drift, pentru cunoscatori, este stunt driver-ul care a condus alaturi de Pepe “multimile” de cai putere ce pot fi vazute la inceputul videoclipului.
“Poveste, iubire, pasiune, o fata frumoasa, masini puternice, adrenalina, sport, prieteni … Este tot ceea ce pot spune eu despre clip, restul vorbeste el singur. Este un material care a iesit exact cum mi-am dorit si care mie imi place foarte mult si cu siguranta va place si fanilor mei. Este prima colaborare cu Jimmy, cu Connect-R si cu gasca ROP, este prima colaborare cu Dan Petcan si echipa lui, este primul videoclip produs de Pepe Latin Music … Cu siguranta imi doresc sa repetam experienta si pe viitor pentru ca lucrurile au mers excelent si concluzia muncii depuse la fel de buna.”
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.