Pepe si-a chemat toti prietenii la piscina pentru o super petrecere. Connect-R, Anda Adam, Raluka, Nicole Cherry si multi altii s-au pus pe distractie in clipul E vara mea!

Connect- R joaca rolul barmanului neindemanatic, Nicole Cherry doarme pe trambulina, iar Raluka il arunca pe Pepe in piscina, totul in clipul regizat de Dan Petcan. Single-ul este produs de catre Rappin’ On Production, Connect-R fiind cel care semneaza alaturi de Adrian Cristescu compozitia si versurile noului track.
Piesa fost lansata oficial in urma cu aproape o luna si se bucura de un feedback excelent ceea ce a impus, de altfel, necesitatea filmarii videoclipului pentru promovarea noului single. Vremea capricioasa a inceputului acestei veri i-a pus mari probleme lui Pepe care a trebuit sa faca mai multe reprogramari si chiar si o amanare totala, de ultim moment a zilei de filmare.
“A fost o petrecere in primul rand. Toti cei prezenti s-au distrat si le-am promis ca vom repeta figura si pe viitor, intr-un fel sau altul, cu sau fara motivatia filmarii unui videoclip. J Materialul final il vom avea gata in curand dar din cele cateva cadre montate pe care mi le-a trimis Dan (Dan Petcan / Regizorul Videoclipului) mi-am dat seama ca acesta va fi unul dintre cele mai bune daca nu cel mai bun videoclip al meu. Echipa de productie s-a descurcat extraordinar si a coordonat excelent o nebunie completa. Din afara, parea ca toata lumea facea ce vroia fiindca toti erau pusi pe distractie si nici nu aveai cum cu o asa gasca de prieteni.
Sursa: Urban.ro

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.