CRBL lanseaza cea mai noua colaborare Toti Avem alaturi de Pavel Stratan.

Bomba pregatita de CRBL alaturi de Pavel pentru ziua de 8 septembrie a explodat : Toti Avem piesa noua nouta insotita de un videoclip pe masura, fete frumoase, masini de fite, atmosfera de club, un cocktail incendiar.
Surpriza cea mai mare o ofera insa Pavel care se transforma intr-un rapper veritabil si ne ofera niste rime categoria intai in dulcele grai moldovenesc. Crbl nu se lasa mai prejos si acompaniaza in acelasi dulce grai , ceea ce a iesit ramane sa dedideti voi daca va place sau nu.
Single-ul este compus in studiourile HaHaHa Production, de catre Serban Cazan, Smiley, Mihai Andrei iar la versuri au contribuit si Pavel Stratan si CRBL. Videoclipul este semnat de Black Film si regizat de catre CRBL si Taz Dongo, iar personajele principale, Pavel Stratan si CRBL, petrec alaturi de o brigada de domnisoare.
"Am avut odata ocazia sa ma intalnesc cu CRBL in Turcia la o emisiune, de acolo ne-a venit ideea sa facem un feat. Fiind invitat la evenimentul de lansare a clipului "Usor, usor" am pus la punct restul detaliilor pentru colaborare, unde ni s-a alaturat si Smiley si Serban. Uite asa in cateva luni de zile am finalizat proiectul", declara Pavel Stratan. Curiosi, noi credem ca da , deci apasati play si urmariti cu atentie !

{fcomment}

INAPOI la pagina principala.